Dostupni 24h

Zamena slavine

Zamena slavine spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge koje pružamo za fizička i pravna lica. Zamena slavine, zamena česme, zamena baterije kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine je u nekim situacijama neižbežna, a u slučaju gde kaplje voda iz slavine ili gde curi voda iz slavine moguće je uraditi samo njenu popravku.

Zamena slavine – Vodoinstalater Mirijevo

Zamena slavine Problem sa slavinama je taj što nakon nekog vremena usled svakodnevne upotrebe njihov navoj oslabi i samim tim počne da propušta vodu. Postoji opasnost od iznenadnog ispadanja slavine iz svog ležišta i tada može doći do velikog pritiska vode i prave poplave u Vašem domu. Dobro je s vremena na vreme obratiti pažnju na Vaše slavine, odnosno česme, pa ako ima naznaka da je potrebna intervencija vodoinstalatera, mi smo uvek na raspolaganju. Loša gumica koja je vremenom popustila, takođe može da utiče na funkcionalnost česme. Sve u svemu, zamena je vrlo jednostavna, posebno kada je obavljaju naši stručni vodoinstalateri.

Takođe uvek nas možete pozvati za zamenu baterije u Vašim kupatilima. Ako niste sigurni kako one funkcionišu, dostupni smo za pružanje svih informacija u bilo kom trenutku. Vodoinstalater Mirijevo pruža najkvalitetniju i efikasnu uslugu za koju Vam nikada ne oduzimamo više od dogovorenog vremena. Poštujemo sve zakazane rokove za predviđene radove, ako je slučaj kompleksniji, ali i težimo tome da o svakom problemu zajedno sa klijentima diskutujemo oko najboljeg zajedničkog rešenja. Vodoinstalater će najbolje znati koji tip česme ili baterije odgovara Vašem kupatilu ili sudoperi. S obzirom na to da se danas može pronaći veliki broj raznih modela i marki proizvođača, vodoinstalater će Vam preporučiti one koji su prema njegovom mišljenju odgovarajući za Vaš dom.

Naše usluge nudimo svakodnevno na celoj teritoriji Mirijeva i okoline. Kada je zamena slavine, česme ili baterije neophodna, dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Za nas nijedna intervencija nije mala i svakoj pristupamo sa najvećom dozom profesionalizma. Kvalitetna, brza i povoljna usluga je ono što čini našu parolu, a u to ćete se i sami uveriti već nakon jedne intervencije. Naše radno vreme je 24, svakog dana u nedelji, tokom cele godine, čak i za vreme praznika. Za svaku intervenciju dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button