Dostupni 24h

Servis bojlera

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača, sedam dana u nedelji. Za servis bojlera, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i za vreme praznika. Servis bojlera podrazumeva i servis kuhinjskog bojlera, a takođe smo tu ukoliko vam je potrebna montaža bojlera ili zamena bojlera.

Servis bojlera – Vodoinstalater Mirijevo

Poslujemo već dosta godina i nema marke bojlera koje nismo popravili. Popravka bojlera je nešto što radimo vrlo profesionalno i dajemo račun i garanciju. Jedan od najvećih uzročnika kvara na bojleru je kamenac. Kamenac se stvara zagrevanjem vode i lepi se za grejač. Grejač na bojleru posle nekog vremena oslabi sa radom ili totalno prestane da radi. Jedna od manifestacija problema jeste da bojler sporo zagreva vodu ili da bojler ne greje vodu uopšte. U oba slučaja stručno lice mora doći da pregleda bojler. Svakako svim našim klijentima savetujemo održavanje bojlera. Redovna kontrola bojlera održava bojler “zdravim” i produžuje njegov radni vek. Redovni pregled bojlera takođe savetujemo jer je bojler potencijalno najopasniji uređaj u stanu koji može da nanese ogromnu štetu, povrede a u nekim slučajevima odnese život.

Servis bojlera obuhvata:

Servis bojlera

  • Zamena grejača na bojleru
  • Zamena termostata na bojleru
  • Zamena creva na bojleru
  • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
  • Čišćenje bojlera od kamenca
  • Zamena flanšne bojlera
  • Sve hitne intervencije koje podrazumevaju pad bojlera sa zida, pucanje creva bojlera ili pregrevanje bojlera…

Servis bojlera naši vodoinstalateri obavljaju svakog dana na celoj teritoriji Mirijeva. S obzirom na to da bojler nekada može imati kompleksnije kvarove, stručan vodoinstalater će znati da li su u pitanju grejači, nataložen kamenac, termostat, instalacije ili nešto drugo. Kada primetite da Vaš bojler ne obavlja istu funkciju kao pre, nemojte čekati da problem postane ozbiljniji. Brzom reakcijom možete sprečiti mnogo veću havariju, ali istovremeno ćete i uštedeti vreme potrebno za popravku, kao i novac. Vodoinstalater Mirijevo vrši servis bojlera svih zapremina i dimenzija u Vašem domu. Ukoliko planirate kupovinu novog uređaja, uvek se možete konsultovati sa našim vodoinstalaterima oko najboljeg i najpovoljnijeg odabira.

Zahvaljujući našim odličnim vodoinstalaterima, svaka intervencija nam donosi nove klijente sa kojima i kasnije nastavljamo saradnju. Pokrivamo celu teritoriju Mirijeva i okoline i zbog toga bez obzira gde se nalazite stižemo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Vršimo servis i montažu novih bojlera kada za tim ima potrebe. Naše radno vreme je 24h, svih sedam dana u nedelji, tokom cele godine. Uvek su Vam dostupne naše dežurne službe gde se možete informisati ili zatražiti usluge naših vodoinstalatera. Profesionalni, stručni i kvalifikovani vodoinstalateri koji odlično obavljaju svoj posao su deo našeg tima koji godinama uspešno posluje. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći i brzo dolazimo na vašu adresu. Dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button