Dostupni 24h

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je pouzdan način kako za ispitivanje kanalizacione mreže tako i za pronalaženje potencijalnih problema. Za snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom uspešno detektuje svako zagušenje u cevi, naprslu cev ili bilo koju drugu blokadu.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Mirijevo

Snimanje cevi kameromVodoinstalaterske usluge obuhvataju veliki broj različitih intervencija. Iskusan vodoinstalater zna da je u ovom poslu veoma važno stalno napredovati, sticati nova saznanja i konstantno razvijati veštine koje su potrebne za jednog dobrog vodoinstalatera. Nekada je za sam proces rešavanja kvara bitno ustanoviti zbog čega je do njega došlo, na taj način se kasnije mogu sprečiti slični problemi kod nekih drugih uređaja u Vašem, ali i drugim domaćinstvima. Vodoinstalater Mirijevo uvek preporučuje da se redovno obavljaju kontrole kanalizacionog sistema, ventila, slavina, vodokotlića i svega onoga gde se mogu javiti propusti. Bez obzira na mesto gde je nastalo zagušenje u cevi, bilo da je 10 metara u cevi ili na ulazu u glavnu kanalizaciju, možete računati na nas da ćemo problem rešiti u kratkom roku.

Pored mnogobrojnih usluga koje Vodoinstalater Mirijevo obavlja, snimanje cevi kamerom je samo jedna od njih. Ovakvo snimanje je važno obaviti kako bi se ustanovilo do kakvog kvara je došlo i gde se on nalazi. Cevi su često podložne mnogim teškim mineralima koje se mogu naći u kanalizacionom sistemu, pa nekada dolazi do zagušenja ili taloženja uzrokovanog kamencom kao i ostale prljavštine. Takođe tu su i sve materije koje ne bi trebalo da se nađu u cevi poput hrane, tampona, pelena i raznih vezivnih materija koji vremenom izazovu zagušenje. Sama prohodnost cevi zavisi od toga sta sve ide u slivnike i odvode. Vremenom prohodnost cevi se smanjuje dok se kompletno ne zapuši. Tada nastupaju naši stručni vodoinstalateri koji poseduju najsavremeniju opremu za snimanje cevi kamerom. Za potrebe ove intervencije važno je imati dobru opremu za snimanje, ali i sanaciju problema. Kada se ustanovi gde je došlo do kvara, tada se prelazi na fazu popravke, za šta je iskustvo i stručnost vodoinstalatera jako bitna karakteristika što se tiče ovog posla.

Snimanje cevi kamerom obavljamo na celoj teritoriji Mirijeva i okoline i dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno tokom cele godine. Uvek nas možete pozvati i objasniti o čemu je reč, a naši vodoinstalateri će na Vašu adresu stići u najkraćem vremenskom roku.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button