Dostupni 24h

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića je još jedna od usluga koje vršimo skoro svakodnevno. Popravka vodokotlića podrazumeva i popravku monobloka, popravku ugradnog monobloka, prateće elemente vodokotlića kao i njihovu montažu. Kada vodokotlić neprestano pušta vodu u wc šolju ili curi voda iz vodokotlića, može se uraditi popravka vodokotlića. Popravka vodokotlića je u slučaju bilo kakve hitne intervencije dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Mirijevo

Vodoinstalateri uvek rade na tome da klijenti budu zadovoljni, bez obzira koliko intervencija bila komplikovana ili jednostavna. Na prvom mestu nam je da u svakom trenutku pružimo kvalitetnu uslugu po najvišim standardima ovog posla. Svaka popravka se mora tretirati podjednako profesionalno, one od 15 minuta ili sat vremena posla su kod naših kvalifikovanih vodoinstalatera tretirane na isti način, sa velikom dozom ozbiljnosti i pažnje. Ako je popravka u samom startu dobro obavljena, to će svakako uticati na to da uređaj još dugo obavlja svoju funkciju bez ikakvih zastoja i problema. Naravno, kada nešto godinama radi gotovo bez prestanka, samo je pitanje kada će doći do kvara jer su oni u bilo kojoj oblasti i profesiji neizbežni.

Popravka vodokotlića podrazumeva:

Popravka vodokotlića

  • Zamena plovka na vodokotliću
  • Zamena zvona na vodokotliću
  • Zamena manžetne
  • Zamena potezača
  • Zamena elastičnog creva
  • Zamena dihtunga odvoda vodokotlića
  • Zamena gumica na prevojima vodokotlića
  • Zamena ispirne cevi vodokotlića i još mnogo toga…

Popravka vodokotlića je redovna intervencija gotovo svakog dana. Vodokotlić sam po sebi nije predviđen da traje duže od nekoliko godina, s obzirom na svakodnevnu i čestu upotrebu. Međutim, pre nego što u potpunosti zamenite stari vodokotlić novim, Vodoinstalater Mirijevo će doći na Vašu adresu, utvrditi i popraviti kvar, a Vi ne morate da žurite sa kupovinom barem još neko vreme. Kvar nekada može biti u samom mehanizmu vodokotlića koji se vremenom istroši i oslabi zbog čestog korišćenja. Za naše vodoinstalatere, kakav god da je kvar vodokotlića u pitanju, popravka ne traje duže od maksimalno pola sata. Vrlo često i kamenac može biti uzročnik, nekada je problem u plovku, a nekada crevo propušta vodu, što stvara dodatne ekonomske gubitke.

Sa popravkom monobloka i ugradnog monobloka, stvar je nešto drugačija. Naravno da je neuporedivo praktičnija ova ugradnja od samog vodokotlića, ali opet sve zavisi od želja i mogućnosti klijenta. Ugradni monoblok se najčešće može naći u hotelima, toaletima šoping molova, kafićima, restoranima, itd… Praktičan je, ne zauzima previše prostora i ima mogućnost uštede potrošene vode po principu malog i velikog ispiranja. Vodoinstalater Mirijevo intervenciju kao što je popravka vodokotlića, monobloka i ugradnog monobloka, vrše na celoj teritoriji Mirijeva. Dostupni smo 24h, tokom cele nedelje, svakog meseca u godini. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Pružamo sve vodoinstalaterske usluge za fizička i pravna lica sa računom i garancijom za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button