Dostupni 24h

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije. Za odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom kao i za sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije pod pritiskom… Naš dežurni vodoinstalater je uvek spreman da izađe na teren i reši svako zagušenje ili blokadu u cevima.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Mirijevo

Loša kanalizacija može biti uzročnik mnogih problema u jednom domaćinstvu. Važno je da se kanalizacioni sistem ne opterećuje dodatno ukoliko je ustanovljeno da protok otpadnih voda nije punog kapaciteta, odnosno da takve vode sporije otiču. Ovo najčešće može biti slučaj u onim domaćinstvima koja nemaju dobro umreženu kanalizaciju sa gradskim vodovodom. Bez obzira na sve, kanalizacija ne bi trebalo tako često da pravi zagušenja ako je dobro održavate. Pod ovim podrazumevamo da ne bacate u WC šolju nešto što će mnogo brže dovesti do zagušenja, ali i da redovno koristite sredstva za njeno čišćenje. Uz određene hemikalije možete uspešno da pročistite kanalizacione cevi, ali ni u njihovom korišćenju ne treba preterivati i treba ih koristiti sa rezervnom.

Odgušenje kanalizacije podrazumeva:

Odgušenje kanalizacije

 • Čišćenje kanalizacionih cevi, odnosno skidanje naslaga sa zidova cevi i povećavanje prohodnosti cevi
 • Odgušenje wc šolje
 • Odgušenje sudopere
 • Odgušenje odvoda
 • Odgušenje slivnika
 • Odgušenje odvodnih oluka
 • Odgušenje kišnih oluka
 • Odgušenje kade,
 • Odgušenje tuš kabine
 • Odgušenje fekalne vertikale
 • Odgušenje kuhinjske vertikale
 • Snimanje cevi kamerom
 • Odgušenje kanalizacione horizontale, podrumske horizontale…

Ipak, zagušenje kanalizacije je nekada neizbežno, bez obzira na to koliko Vi dobro i redovno radite njeno održavanje. Kada dođe do takvih problema, naši vodoinstalateri su obučeni da na najbrži i veoma efikasan način obave odgušenje kanalizacije. Znamo da svi klijenti imaju jedno razmišljanje kada do zagušenja dođe, a to je koliko dugo će trajati celokupna sanacija i koliko će sve na kraju da košta. Međutim, ne mora svaki kvar biti neprijatan ukoliko angažujete dobre vodoinstalatere. Kod nas ćete dobiti veoma povoljnu uslugu po najvišim standardima ovog posla. Profesionalnost je nešto čime se od samog starta vodimo i to naši zadovoljni klijenti često znaju da istaknu kada nas preporučuju svojim prijateljima.

Odlika dobrog vodoinstalatera, pored znanja i iskustva, je i oprema kojom on raspolaže. Mi posedujemo najsavremenije mašine i celokupnu opremu kako bi se odgušenje kanalizacije obavilo na najbolji način. Stručnost, efikasnost i višegodišnja praksa su nas doveli do trenutne pozicije na kojoj se nalazimo. U zavisnosti od toga koliko je kanalizacija zapušena, njeno odgušenje vršimo na nekoliko načina i to: odgušenje specijalnim čeličnim sajlama, električnim sajlama, mašinskim putem ili pritiskom vode. Nekada je potrebno utvrditi gde je do zagušenja došlo, pa tada vršimo metodu snimanja kanalizacije kamerom. Vodoinstalater Mirijevo odgušenje vrši 24h nedeljno, tokom cele godine, na teritoriji Beograda. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko vam je potrebno otpušavanje kanalizacije i brzo dolazimo na vašu adresu.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button