Dostupni 24h

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode pronalazi tačno mesto curenja vode u zidu bez obijanja istog. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ako primetite mokar zid ili vlažan zid, fleku koja se širi na zidu, pozovite nas da uradimo lociranje curenja vode brzo, kvalitetno i efikasno.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Mirijevo

Detekcija curenja vodeNudimo Vam profesionalno i pouzdano detektovanje curenja vode na celoj teritoriji Mirijeva i okoline. Kvalifikovani vodoinstalateri su Vam na usluzi u svakom trenutku, posebno kada su u pitanju hitne intervencije koje ne biraju doba dana ili noći. Dežurni vodoinstalater je tu da Vam pruži sve neophodne informacije i ukoliko je potrebno da se konsultujete oko potencijalnih vodoinstalaterskih radova. Do poplave u stanu dolazi zbog pucanja cevi, međutim, to ne mora uvek biti sa katastrofalnim ishodom. Neke poplave se mogu sprečiti na vreme, kao i ostala oštećenja u prostoriji, poput dizanja laminata ili oštećenja električnih uređaja, kablova i ostalog što u tom trenutku može da obuhvati voda. Kada se predvidi problem, onda su i mere njegovog rešenja mnogo efikasnije. Snimanje cevi termalnom kamerom je najbolji način da se obavi provera stanja cevi u Vašem privatnom i poslovnom prostoru.

Detekcija curenja vode u zidu se vrši onda kada ste već uočili znakove vlage u određenom delu prostorije. Ukoliko je cev samo naprsla, voda će da kaplje i neće se tako brzo uočiti neka promena, međutim, detekcija curenja vode će najbolje pokazati da li je došlo do nekog oštećenja cevi. Neprijatan miris buđi, ljuštenje farbe i otpadanje maltera su već ekstremni primeri i na sreću nema ih tako često. S obzirom na to da se detekcija curenja vode obavlja na celoj teritoriji Mirijeva i okoline, imali smo priliku da se susretnemo sa različitim situacijama na terenu.

Bez obzira da li se radi lociranje curenja vode u zgradi ili lociranje curenja vode u zemlji, važno je da znate da je kod nas detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Koristimo najsavremeniju opremu za sve vodoinstalaterske intervencije. Pružamo Vam brzu i profesionalnu uslugu u svako doba. Nakon svake obavljene intervencije iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button